Sverige har nu gått in i en ny fas i kampen mot Coronaviruset

2020-03-12

Hur vi tar vårt ansvar för att förhindra samhällsspridning på denna trafikskola:

Vi vill inte att varken elever eller personal som varit utomlands i ett område som UD avråder icke nödvändiga resor till/från skall vistas i våra lokaler, köra körlektioner eller delta på kurs inom 14 dagar efter hemkomst.

Även om du varit på resande fot i andra områden eller på sista tiden vistats på platser där du träffat mycket människor, ber vi dig att vara observant på ditt hälsotillstånd och om du har det minsta förkylningssymtom, ska du enligt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer stanna hemma och undvika att träffa andra.

Vi förlitar oss på att du som känner dig det minsta krasslig avstår från att besöka oss eller delta på lektion eller kurs. Vi har under rådande omständigheter generösa avbokningsregler och bokar gärna om din lektion.

Vi ber om din förståelse för att vi kan be dig att avstå från din lektion om vi ser att du börjar visa förkylningssymptom. Det gör vi i så fall med omtanke om din och andras hälsa.

Enda sättet att få stopp på spridningen är om alla tar ansvar och använder sunt förnuft. Detta gör vi bäst genom att undvika att bli sjuka (tvätta händerna ordentligt och ofta samt undvik att röra vid ögon, näsa och mun) och näst bäst genom att inte sprida smittan vidare om man själv blivit drabbad (hosta och nys i armvecket, stanna hemma samt undvik fysisk kontakt med andra)

Vi själva håller god handhygien, och tvättar och spritar de ytor våra kunder måste ta i ofta

Tveka inte att kontakta oss på telefon 08-55033800 eller via mail på info@centralenstrafikskola om du har några frågor

Hälsningar personalen på Centralenstrafikskola Trafikskola